Mam na imię Maciek, modele kartonowe zacząłem kleić w podstawówce, jednak były to zwykłe samoloty w 1:50, które w tamtych czasach wychodziły. Następnie zaniechałem klejenie i dopiero teraz czyt w wieku 17 lat, szukając jakiegoś zajęcia wygrzebałem z kurzu narzędzia, które kiedyś kupili mi rodzice, wszystko OLFY No i skleiłem dwa samoloty, ale jednak mi nie leżą, więc próbuje teraz swoich sił w pancerce.
Moje głównie zainteresowania to pacerka radziecka, jednak niemiecką jak i inna nie pogardzę, raczej w standardzie.
Witam kolejnego pancerniaka , cieszę się ,że tematycznie krystalizują się Twoje zainteresowania. Z naszej strony możesz oczekiwać wszelkiej pomocy w starciu z pancerzem . Czekamy na relacje i galerie .
_________________ Zapraszam do sklepu/Welcome to the shop !
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum